Очите на Птицата...
Ще кажат някои
каква полза
от крилете
на Птицата,
когато всичко
е залято с Вода
и няма да има
къде да кацне...?
Но същите
тези криле
са я издигали
ВИСОКО
и красотите
на Света
са се запечатали
в очите -
жадни
за непреходното....
Спомените
са живи
и сега!...
Миг
преди
уморените
от болка
криле
да докоснат
безкрайната
пустош
на
Водата....
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени