Животът винаги се ражда...
Във детските очи се вгледай ти!
Роден е, но и се преражда.
И минало е, и дали...?
Но ето... тук си и те има
и се оглеждаш, и потъваш в дълбини.
Във тези мънички светулки,
ти виждаш сбъднати мечти.
© Петя Борисова Всички права запазени