давах, давах...
давах безпощадно,
давах, без да мисля,
давах, без да искам,
давах, ограбвайки
от себе си,
давах, ограбвайки
от любовта,
и накрая разбрах -
ограбила съм нея,
давайки ù,
без да взима...
давайки ù,
без тя да поиска...
© Мария Всички права запазени