пада сняг
затрупва кал и грижи
но жар
белотата му топи
дъжд вали
пороят
измами и клевети отмива
но огнището
не спира да дими
буря блъска с бясна сила
дърветата поваля с гръм
птичите гнезда с мечти руши
а непрестанно
там
все гори
огънят
който запали
не може друг
да загаси
© Ласка Александрова Всички права запазени