12.10.2011 г., 12:31 ч.

Окапали листенца от лалета 

  Поезия » Друга
491 0 5

Окапали листенца от лалета...

Приличат на червени, страшни рани...

И красотата им, завинаги отнета,

червеи в земята ще нахрани...

 

Знам, чувствата са прèходни ужасно.

Потъват те в река на име Лета.

Оказват се любовите най-страстните

окапали листенца от лалета...

 

Така и ние някак си отиваме...

Окапали листенца от лалета...

Безжалостна ръка за миг изтрива ни

от списъка на нашата планета.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??