До кога в омагьосани кръгове
с теб ще се лутаме?
До кога ще се връщаме
и объркани пак ще си тръгваме?
Не разбрали въпроса -
как ще намерим отговора?
Да простим, да простим -
ясно чувам дълбоко във себе си.
Да простим, истински
да си простим,
за да можем във полет свободен
нагоре към светлото
аз и ти със възторг
да летим.
© Татяна Борисова Всички права запазени
между другото, и на мен в главата от няколко дни се върти идея за стих за омагьосаните кръгове...че омагьосаният кръг е всъщност права, която води право към ада...