Градът почерня под нощния купол
От блясъци парят очите
Отгоре в безкрая близнаци и лъвове
В придворен поклон пред колесницата
В която товари с мечти и надежди
Тежат - цяла планета
И будят съмнение в силата вечна
Че ще опази поетите
© Concertino Concertino Всички права запазени