Въпрос към вас
Защо денят ви е изпълнен със тревога?
Не спирате с оплакванията към света.
Кажете "мамка му, аз мога",
във живота си безплатно да блестя.
Вместо да сте благодарни, че ви има
и че можете да дишате дори.
Оплаквате се кой с каквото има
и че трудно се живее в тези дни...
09.01.2017
© Красимир Тодоров Всички права запазени