Всеки има своя карма,
търси знаците по пътя си,
трябва дълго да пътува
изкушен от свят прекрасен.
Всеки има своя радост,
търси я в топла усмивка,
дълго тя да се разлива,
в длан човешка да притихва.
Всеки има звездна стряха -
свой рай в дните земни,
с майчините песни вечни
да е истински и свети.
© Мариола Томова Всички права запазени
търси знаците по пътя си,"
Споделям!
Поздрав, Мариола!