10.02.2009 г., 12:29 ч.

Оракуле 

  Поезия » Философска
495 0 1

Отдавна съм написал

последните си мои стихове.

Още от началото

на моята същност.

Пророчески думи,

предричащи смъртта и края.

Това всеки го знае!

Оракуле,

искам да ми кажеш

как можем да излезем

живи от тук?

Чувствам се виновен,

защото предсказах

ужасни неща,

които се сбъднаха.

Това всеки го знае,

но аз го казах!

Оракуле,

кажи им ти

как можем да излезем

живи от тук?

Обявиха ме за убиец,

защото съм опитал

да убия смъртта.

 

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??