Боец съм без шлем и без копие.
Талисман взела от приказки родни.
Яростни битки водя със демони,
преследвали моите ангели.
Християнка съм, на лира засвирила
Орфееви песни - свидни подаръци.
Не нарушавам тишината, простора.
Разцъфвам с цветовете на розата.
Криволича по издълбани клисури.
Извивам се под зимни порои.
И съм българка - горда и смела -
не увяхващо все още цвете!
Душата ми всеки ден е спасена!
И блести, и струи... и просветва!
© Мариола Томова Всички права запазени
НОВАТА 2009 да ти донесе най-доброто!
С обич!