Ненавиждам хората, които
напразно споменават бога,
Ненавиждам хората, които
хулят си народа.
Ненавиждам хората,
които живеят в пълен разкош.
И не дават грош на тези дето
скитат от кош на кош.
Ненавиждам Тази държава
защото е в пълна корупция,
тази държава краде от
нашата продукция.
Как да живееш в такава
държава някои умират в пълна мизерия,
а други крадат и градят си империя..
© Марио палатов Всички права запазени