11.09.2011 г., 19:49 ч.

Осезание 

  Поезия » Любовна
824 0 0

Обичам ги, когато се обичат

и в любовта един на друг се вричат.

Погледнат ли се, както само те умеят,

очите им сал второ слънце греят.

 

Копнежът им един за друг омайва,

сърцето и умът замайват.

Покатерил се на слъчевия лъч,

навред изтрива всяка злъч.

 

Любовта им всекиго облива,

във всяко стръкче се пропива.

На славея в сърцето даже чувам -

Искам те, желая те, за теб бленувам!

 

Милите им, нежни осезания,

надхвърлят всички дарования.

Притихва цялата земя,

отдава дан на любовта.

© Латинка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??