Още ме боли
Когато не знаеш
какво искаш ти,
даже ругаеш
и свойте мечти.
Вяра раздаваш
без нищо в замяна.
Често страдаш
зарад чуждата рана.
Още ме боли
за приятелите, да знаеш.
Навярно. Уви!
Ти това най-малко желаеш.
© Калин Барбов Всички права запазени