В света на грубата сила и злото
крехка, ранима, слаба е жената,
а тя също заслужава доброто,
има нужда от обичта и човещината.
Не и демонстрирайте юмручна сила,
че грижовна майка и съпруга е тя!
Тя нуждае се от нежност и закрила,
слепотата към нея не мога да простя!
© Георги Всички права запазени