29.04.2011 г., 23:39 ч.

Останах без глас 

  Поезия
903 0 3

И гласът ми избяга от мен,

та ти ли ще ме обикнеш...

Държах те сякаш във плен,

нормално при шанс да отлитнеш.

 

А заниците вече не плуват.

И сърцето отказва да гледа...

Виждам всички посоки и пътища,

но неподвижно стоя и немея.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??