Щом Душата ми съзира
Бог Отец-Баща и Син,
докъде ли се опира
моята човешка самоличност?
Май тя самата се загуби
от толкова много радост, любов и екстаз...
Е... къде съм аз -
няма никакво съждение
и умозрение
в туй тъй ясно единение...
Аз и Отца ми сме едно.
© Есфир Асфар Всички права запазени