Бъди металът, който огънят размеква!
Не се страхувай да звънтиш,
под ударите на ковача!
Стигни докрай,
от магмено до черно,
защото форма жива чака те накрая:
отвъд,
кристалната решетка
на метала!
© Иван Бърдаров 2019. Всички права запазени.
© Иван Бърдаров Всички права запазени