От милион цветя дъга една
с мечтанието ще ти изплета.
Портал ще е това и топлина
от всеки цвят ще е, и пролетта
ще те зове към приказна страна.
С мечтанието ще ти изплета
венецът най- голям сред светлина.
Ухания всесилни с ведрина
ще бъдат дъх от милион цветя.
Венецът най- голям сред светлина
ще те приветства само с любовта.
Грехопадение и студ, вина
не ще грозят любимата жена.
Ела усмихната сега в света
на чувствата от милион цветя.
© Асенчо Грудев Всички права запазени