19.09.2019 г., 16:31 ч.

От небесата 

  Поезия » Друга
212 0 1

из разширяващата се
вселена

 

от небесата
уж благословена

 

раздалечават се
телата

 

душѝте
и
сърцата

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??