Наивна ли съм? Много вероятно,
навярно, допустимо, може би...
Но никога не взимам грам обратно
от дадените обич и сълзи.
На който съм ги дала - то било е
от цялото ми тръпнещо сърце,
щастлива съм била, че нещо мое
дарила съм, било ми е добре.
И затова не искам да ги взема
обратно - а пък даже и не зная,
започнем ли така да се раняваме,
кому е нужно и къде е краят?
Наивна ли съм? Много вероятно,
навярно, допустимо, може би...
Но който не е плакал - той не знае:
пречистващи са нашите сълзи...
© Мария Борисова Всички права запазени