От утре ще бъда нормално момиче!
С нормални ефекти, дефекти и страсти.
Ще се слея със трафика див, хаотичен
и ще ида на пробен девически кастинг.
Ще си скрия от целия свят диагнозите.
За декор ще си сложа две фибки в косите.
Наизуст ще науча на кифлите позите
и ето, че вече сме лика-прилика..
Вместо кецове, токчета утре ще сложа.
Нищо, че имам страх от високо.
Предвидимо на розов нюанс ще заложа..
Дължината на роклята ли? Хмм!.. Порядъчна (Споко).
Ще се фръцкам с пречупена китка в тълпата
и няма да плюя встрани. Не приляга
на дама, подобно на мъж - простовато
да плюе, да псува, през просото да бяга.
От утре ще бъда нормална съвсем!
Но утре е още невъзможно далече.
Цигара захапало, в тоя залезен ден,
в мене хитро намига дяволито човече.
© Jane Doe Всички права запазени