Към пурпурния слънчев залез
една мелодия напира,
от струни тънки на китара
откъсва се далеч в ефира.
И там, от вятъра подета,
със порива му тя се слива,
мелодия родена от сърцето,
орисана да бъде жива.
Навярно ще се рее до морето,
все тъй самотна и красива,
и ще достигне там където,
с нежност някой да приспива.
© Сеси Всички права запазени
топла усмивка за теб, Сеси..