30.06.2012 г., 0:26 ч.

Отдалечаване 

  Поезия » Друга
367 0 1

Колкото повече се отдалечаваш,

толкова повече стигаш до целта,

колкото повече се отдалечаваш,

толкова повече се приближаваш,

усещайки допира на неказаното,

усещайки красотата на предстоящото,

колкото повече искаш да го уталожиш,

толкова повече го дърпаш към себе си,

а то просто ще се случи.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??