29.05.2012 г., 10:32 ч.

Отдавна съм си тръгнала 

  Поезия » Друга
398 0 0

Не мога да си тръгна,

не мога да избягам,

тъжно ме гледат очите ти,

думите заклещват своя смисъл...

Летя и нежно се заиграват 

помислите, и нежно се преплитат...

Не мога да си тръгна...

не мога да съм истински тук,

всяка стъпка сега е колебание,

всяка дума сега е тягостна

като мълчание...

Как да си тръгна,

като аз

ОТДАВНА СЪМ СИ

ТРЪГНАЛА.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??