„Отиват си любови и омрази" -
недоизказани, недоразбрани.
Остават помътнели спомени
в албумите... отдавна натежали.
Изнизват се приятели... на пръсти.
Доверието се превръща в лукс.
Притихват старите копнежи,
оставяйки... тръпчив привкус.
Отива си живота. Пропилявам го
във търсене на истинските хора.
Един абсурден Диоген в... панелка,
забравил даже думичката... "Вяра"...
© Тони Всички права запазени