27.06.2013 г., 15:10 ч.

Откровение 

  Поезия
707 0 8

 

ОТКРОВЕНИЕ

Дъждът навън заплака много лично,

по покрива във такт барабани...

Погледнах го, на мен ми заприлича -

аз огън бях, а той ме промени...

 

Смрачаваше се, ние все се гледахме,

прокрадваха се облаци над нас

и в дълго мълчаливо събеседване

докоснахме душите си в захлас...

 

Просветна пак и ние се сбогувахме,

разплакан като мен си тръгна той...

Вода и огън - просто  се преструвахме

на сухи под небесния порой!

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??