Не съм художник,
за да нарисувам,
ни писател -
да превърна
мойта същност
в книга - думи,
образи и звуци.
Ни мъдрец съм,
нито учен, но ще кажа:
"Аз човек съм
и във моя свят
е цветето
таз вселена!"
В свят за себе си
живее - всеки.
И това е пътят
към живота,
своя свят.
© Илия Иванов Всички права запазени