Използвай ме, не ставам за обичане!
Душата моя бездна е дълбока
и всяка твоя нежна дума е събличане,
на тайна скрита и така жестока.
Прекрачих всичките закони, грешна съм.
Отрекох се от всичко на света,
в очите, чуждите, дори и смешна съм,
щом делила съм живот с греха.
Но те не знаят нищичко за мене.
Аз скрих се, прокървих и се изгубих,
ранена, в мен душата стене,
че някога тъй глупаво се влюбих.
Сега остана само тяло изкушаващо
и кожа сладка, жадна да я пият.
Забрави за нас и всичко ставащо,
за мен глупаците да се избият!
Използвай ме за миг обичане
и след това върви, недей ме пита,
че моят път е просто криволичене,
сълза поредна, с ръка изстрита!
© Вероника Камбурова Всички права запазени
Браво!-6!