Това - премълчаното,
това - премисленото,
пак витаеше в пространството,
пак ни призоваваше,
пак се молеше
да продължим -
ТАМ, НАКЪДЕТО НИ ВОДЯТ
МЕЧТИТЕ НИ,
но защо ли отново
не издържахме
и останахме
в това,
което някак си
ни свързва...
© Мария Всички права запазени