Щом звънне телефонът,
знам, че търси ме Отвъдното,
черната материя шепне
с тайнствен глас,
затова на явката,
до ханчето, крайпътното,
очаквам гласовете
в твърде ранен час.
Използват западни езици,
затуй аз станах полиглот,
първо музика ми пускат
на лек тромпет или фагот.
Кажете ми в тоз
ортодоксален свят
от фундаменталисти,
как да не се крия,
останал без опора
и обзет от страх,
аз пулсираща звезда ще стана
или нов Месия.
© Гавраил Йосифов Всички права запазени
защото с тях съм лице в лице
мразя страхливите,подлеците,предателите
защото те са зад ъгъла
с мръсни ръце.
Благодаря ви приятели за коментарите и оценките.
Желая ви слънчев и в душите неделен ден!