Няма да се сърдиш, скъпа,
ама малко си пача...
То интриги, злостни клюки,
кой, къде, с кого бил и кога.
Как е редно или не
този, онзи да живее,
ти го знаеш най-добре,
ние патки да пасеме...
Твоят мъж бил мъж за пример,
не кат' нашите мъже,
той те глезел и угаждал,
с теб било му най-добре...
Кой каквото и да прави,
ти го правиш по-добре,
всичко знаеш, все си права,
никога не си виновна, неее...
Не бе, не, не ти се сърдя,
въпреки че си пача,
жал ми е да гледам как усърдно,
се опитваш да се убедиш сама...
© Ива ВалМан Всички права запазени
Благодаря ви