16.12.2011 г., 9:44 ч.

Пак неразбрал 

  Поезия » Друга
752 0 8

... не получих

каквото очаквах...

 

... а може би

много поисках?

 

Несъгласен да дам

за брашното,

 

доплатих със кръвта си за...

 

... триците.

 

 

15.12.2011

© ВикМарк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??