Естествено, не си говорим с месеци,
философски приели сме нещата,
понякога се любим мълчаливо,
за да не стреснем радостта в сърцата.
У нас е тихо, много тихо,
на твоето мълчание завижда тишината,
ако е нещо много важно -
споделяме го първо със децата.
У нас е тихо, няма никакво съмнение,
с достойнство приели сме нещата,
у нас е тихо, като на погребение,
смеят се единствено децата.
© Ивон Всички права запазени