4.06.2009 г., 20:34 ч.

Пари тъгата... 

  Поезия
521 0 11

Пари тъгата.

Безкрайна пустиня-страх.

Радост-оазис...

 

Пее мечтата.

Танцува споменът плах.

Отлита младост...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??