Пеперуди
Летят пеперуди…
омайват с красота.
На криле си носят
небесната дъга…
На цветята кацват
и с тях се сливат.
С цветове чудни
мечти заливат…
От нектара пият…
хоботчета забили.
С крилцата пърхат
нежни и красиви.
На любовта символ,
щастие разнасят.
На хората отново
радостта донасят.
© Лилия Нейкова Всички права запазени