Перфектно мълчалива....
Така ме нарече.
Не те прегърнах.
Извинявай....
А от утре отново сме сами.
Но оставаме и във този момент.
Ти си добър.
Аз съм добра.
Ние сме..
Ние сме перфектно истински.
И искам да ти прошепна...
третият стол не е празен.
© Сатин Роксан Всички права запазени