Моите криле са Песента.
Мога да творя вълшебства с нея,
да изгрявам волен с утринта
и дори забравен - да живея.
Мога да преследвам ветрове,
да откривам приказни простори,
да валя с проливни дъждове
и стени вековни да съборя.
С музика се ражда вечността.
Словото ù дава цел и смисъл.
Моята любов е песента,
за която Бог ме е написал.
© Яким Дянков Всички права запазени