Като цвят на минзухарче вятърът ме вее.
Но аз не съм глухарче!
Аз дишам, страдам и пея!
Какво да направя? Не мога да се смея!
Но песните ми никой не чува!
Сама ли съм, или така ми се струва?
Лошо ли звучат? Какво ли?
Липсват синкопи? Бемоли?
Що за еснафски маниери?!
Аз знам, че всеки в тях ще се намери!
Какво като нямам почит и слава?!
Песните ми са истински и заслужават похвала!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени