В петък всичко ще бъде наред,
тази седмица все ще приключи,
може би пак ще стана поет,
може и чудеса да се случат.
В петък вечер покривки блестят,
звън кристален копнее душата,
есемеси прелитат, кръжат
и пикират направо в сърцата.
И светът е колосан и бял,
вдига тост и решава дилеми,
и е мъдър и искрен и цял
в тази петъчно звездна комедия.
© Ивон Всички права запазени
Поздравления