Аз искам за Коледа само това,
що няма да купят парите.
От гръмки и празни, помпозни слова,
съвсем оглушах, да простите.
Аз искам ли казах? Неволно съвсем.
Не искам за себе си нищо.
На всяко клошарче мечта да дадем,
вечеря и дом и огнище.
На мене ми стигат бял сняг и душа,
и шепичка думи мечтани.
И аз съм човек – плача, често греша,
но вярвам, че чудо ще стане!
За Коледа искам любов да ви дам,
хвърчило от детски въпроси.
Сами допишете писмото натам,
без искам и еди-какво си...
Весела Коледа, мили приятели,
нека светът се отвори за нас и ни приема в свойте обятия и запомним с добро този час!
Нека тези коледни празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са наши постоянни спътници, а радостта от тях – необозрима.
© Надежда Ангелова Всички права запазени