Прав е Сартр -
Господ Бог
няма и намерение
да провежда с нас
след смъртта
Съден ден
за пресяване
на негрешниците!
Греховете ни
спрямо Бог
всъщност са грехове
спрямо тези с нас -
спрямо ближните ни,
затова те с охота
изпълняват
присъдите ни.
© Павлина Гатева Всички права запазени