23.01.2018 г., 8:47 ч.

План за спасение 

  Поезия » Друга
588 0 1

План за спасение

 

 

По отъпкани пътеки да поемеш

в чуждите грешки ще се спъваш.

И по калта да решиш да минеш -

тогава със сигурност затъваш.

 

По средата на полусъзряване

си в началото на просто остаряване.

След като няма измислен план за спасение

защо да вярвaш в чуждото изповедание.

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??