14.04.2017 г., 23:17 ч.  

Плувай моя лодчице... 

  Поезия » Друга
580 1 2

Разбито е сърцето,
да го любиш.
Пораснали са децата,
да му разказваш.

 

Къси са ръцете,
да го прегърнеш.
Дълги са краката,
да го дочакаш.

 

Дълбоко е морето,
ще се удавиш.
Ще се врязва битието,
което ще носиш.


Плувай моя лодчице,
носи се по вълни.
Толкова е весело,
мечта една сбъдни.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jE3-wkbN9W8

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??