Две сенки на дървета.
Две съдби.
Два търсещи се клона.
Две купчинки листа.
Калинки две
две катерици гонят.
Два толкова различни свята.
Две души
приседнали на склона.
Усмивки две и две съдби
събрани
в капка спомен.
© Павлина Гатева Всички права запазени