31.01.2013 г., 17:59 ч.  

По-голямо 

  Поезия
360 0 0

Това е по-голямо от мен и теб, 

по-голямо от двама ни.

Цветове и вселени преплитат се.

Вятър от чувства,

дъжд от душата ми...

Скрихме се от бурята.

Как се радвам, че избягахме.

Всичко е без дъх оставено.

Любовта е истинска.

И сърцето цяло е.

Всяко нещо губи смисъл

и моментите повтарят се...

Там, отдето сме започнали,

ще се върнем, и навярно

ще се влюбя в теб отново...

Искаш ли да ми повярваш?

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??