В лазурна нощ, когато
мистично се прегръщат
небето и земята,
в съня ти ще се връщам...
Ще дойда аз отгоре -
по лунната пътека.
Без глас ще ти говоря
и знам, ще ти е леко...
Пропеят ли петлите
и грейне ли зората,
за мене ти попитай
дълбоко във душата...
© Вилдан Сефер Всички права запазени