На Ш. :)
Ще те победя,
но не като враг,
в света на невидимите идеи.
Ще сложа после
победата си пред теб
като дар и отплата,
но няма да узнаеш като Далила
тайната на моята сила,
тайната на моята слабост.
И ще те оставя да бъдеш
трезва, смирена и добра
победена - победителка,
в света на невидимите идеи.
© Фабер Всички права запазени