Над мене ято птици
напомня ми за вас -
щастливите дечица
под пролетния глас.
Повтаря, че нещата
във вашите очи,
трептят като пчелата
и златните лъчи,
и че към вас се носи
над друми и била
пак щастието просто
на птичите крила.
© Дияна Всички права запазени