Поддържам се мръсна
Поддържам се мръсна,
за да не могат да видят
какво се крие под петната
от кетчуп и капките вино.
Поддържам се мръсна,
не смея да плача,
да не измия прахта
от лицето си.
Поддържам се мръсна,
така е по-лесно, слагам слой
мръсотия и вече никой
не знае коя съм.
Поддържам се мръсна,
така съм харесвана,
мечтая просто
да се изкъпя.
© Мария Чонова Всички права запазени